Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny konsulent hos ATL

Søgeord:

17. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

253 gange

Læses i øjeblikket af:

0

52-årige Claus Turn Jensen kommer fra speditionsbranchen.

 

6. april begynder Claus Turn Jensen som konsulent i ATL. Han bliver en del af transportrådgivningen med særligt fokus på farligt gods/ADR og lignende temaer.

 

ATL’s nye rådgiver, Claus Turn Jensen, er 52 år og bor med sin familie i Kolding. Han har i de seneste 17 år arbejdet i forskellige lederstillinger for den tyske speditionsvirksomhed Dachser. Senest har han været Transit Terminal Operations Manager for Dachser SE med lederansvar for 50 terminalmedarbejdere. Før det var han driftschef i Dachser Danmark A/S.

 

Han har en lederuddannelse fra IBC Kolding, er uddannet sikkerhedsrådgiver og har spillet en nøglerolle i løsningen af forskellige projekter inden for farligt gods for Dachser og Dachsers kunder.

- Claus Turn Jensen har alle forudsætninger for at blive en god rådgiver for ATL’s medlemmer. Han begyndte som chauffør og har arbejdet sig op gennem branchen. Han har et indgående kendskab til reglerne om farligt gods, og hvordan de fungerer i den praktiske verden, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

 

Claus Turn Jensen skal danne parløb med Bent Bejstrup, som ligeledes rådgiver om farligt gods. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk