Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kvinde i spidsen for dansk eksport

Søgeord:

21. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

230 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Anette Galskjøt besøger blandt andet messer som noget af det første i sin nye rolle som direktør i Danish Export.

 

1. september 2022 blev en historisk dag i Danish Export, da Anette Galskjøt satte sig til rette som ny direktør og dermed kunne efterfølge et par herrer, som har siddet henholdsvis 35 og næsten 20 år i spidsen for foreningen.

 

De første uger som direktør har dog ikke budt på mange lejligheder til at sidde stille på kontoret, for udover at begynde med at sætte sig ind i de mange opgaver, der følger med den nye rolle, har hun som noget af det første deltaget på den store maritime SMM messe i Hamborg, hvor hun fik lejlighed til at møde nogle af de mere end 80 virksomheder, som var rejst af sted på messens danske fællesstand. Anette Galskjøt besøgte også IWA’s store verdenskongres i København, hvor flere end 100 danske virksomheder inden for vandbranchen deltog.

- At træde ind i ”Pavilion of Denmark” på SMM var en kæmpe oplevelse. Jeg var så imponeret af, hvad det setup kan, og det var dejligt at møde så mange medlemmer på én gang og mærke deres tilfredshed og glæde over at være i gang igen. Ligeledes var det fantastisk at se, hvordan Danmark i den grad kan gøre sig gældende på vandområdet, siger Anette Galskjøt.

 

International erfaring i bagagen

Eksport og internationale forhold er langt fra fremmed for Danish Exports nye direktør. Anette Galskjøt har en baggrund i Udenrigsministeriet, hvor hun senest har været global sektorleder for Trade Councils sundhedsteam og tidligere været udstationeret som generalkonsul i Istanbul og handelsattaché i Dhaka i Bangladesh.

Derudover har Anette Galskjøt, som oprindelig er uddannet jurist, haft ledende stillinger i en række private virksomheder, ligesom hendes CV tæller rollen som administrerende direktør i den medlemsbaserede interesseorganisation International Federation for Housing and Planning, som arbejder med bæredygtighed i byer.

 

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet med at fremme dansk eksport i regi af Danish Export og skabe endnu mere værdi for vores 700 medlemmer, siger hun.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk