Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kvinde i spidsen stor Estland-terminal

Søgeord:

20. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

384 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Riia Sillave ny CEO i HHLA-terminalen TK Estonia.

 

Riia Sillave har overtaget posten som administrerende direktør i containerterminalen TK Estonia ved Estlands største godshavn i Muuga.

 

Den 46-årige ester har studeret forretningsadministration ved Ludwig Maximillians University i München og har mangeårig erfaring i ledende stillinger. Hun kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i Rail Baltic Estonia. Og hun afløser nu Vladimir Popov hos TK Estonia.

 

TK Estonia er ejet af den tyske terminaloperatørkoncern HHLA – Hamburger Hafen und Logistik AG.

 

Angela Titzrath, bestyrelseskvinde i HHLA:


- Det glæder mig, at vi har kunnet rekruttere Riia Sillave til vores terminal i Estland. Hendes ekspertise og professionelle erfaring fra både Estland og Tyskland gør hende til et perfekt match for HHLA koncernen, siger Angela Titzrath.

- HHLA’s investeringer i Muuga er et tegn på det potentiale, Estlands geografiske position giver. Terminalen er veletableret på markedet og dens medarbejdere er meget erfarne. Det giver et stærkt fundament for den fortsatte positive udvikling af HHLA TK Estonia som en vedvarende og troværdig partner for sine kunder og en multimodal hub på forkant med den digitale teknologi, siger Riia Sillave, der overtog stillingen per 15. marts. /anga. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk