Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny logistikdirektør til tøj-mastodont

Søgeord:

8. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

288 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Allan K. Kjærgaard i spidsen for logistikken hos Bestseller.

 

Med virkning fra 1. december 2021 bliver det Allan k. Kjærgaard, der står i spidsen for logistikken hos tøj-koncernen Bestseller. Her skal han som logistikdirektør være med til at udbygge og optimere den samlede forsyningskæde, som den danske virksomhed vil investere markant i over de kommende år.

 

Allan K. Kjærgaard kommer med stor erfaring fra Carlsberg, Lantmännen Unibake og senest Jysk, hvor han gennem syv år var direktør og ansvarlig for virksomhedens logistik. En rolle, han også skal løse i Bestseller, hvor han samtidig skal være med til at udbygge den danske virksomheds forsyningskæde på tværs af lande og lokaliteter.

 

- Logistik har aldrig været vigtigere for en virksomhed, og vi har i de senere år investeret i og udbygget vores forsyningskæde betragteligt. Både kommercielt og organisatorisk, hvor vi vil være endnu tættere på vores kunder, men også for at vi kan levere på de meget ambitiøse klimamål, vi har sat, hvor transport er et naturligt element. Det kommer vi alt sammen til at fortsætte og accelerere markant. Vi har ambitioner, vi skal arbejde hårdt for at indfri, og jeg er sikker på, at Allan er den helt rigtige til at kunne bidrage til det, siger direktør i Bestseller, Anders Holch Povlsen, som Allan K. Kjærgaard vil referere til.

Bestseller har netop åbnet et nyt logistikcenter i Spanien, ligesom virksomheden tidligere på året indgik en aftale med Mærsk om CO2-neutral fragt. Med aftalen mellem de to danske virksomheder sikres det, at Bestsellers globale transportbehov sker mere klimavenligt – blandt andet ved, at alt oversøisk transport sker med biobrændstof.

 

Det arbejde ser Allan K. Kjærgaard frem til at tage del i og fortsætte.

 

- Bestseller er kendetegnet ved en særlig kultur og en enorm dygtighed, hvilket man også har vist gennem de seneste måneder, hvor hele den globale supply chain har været historisk udfordret, men hvor Bestseller trods udfordringerne har formået at holde sig foran og været mindre berørt end så mange andre. Det vidner om et stærkt hold, jeg ser meget frem til at stå i spidsen for, ligesom jeg samtidig ved, hvad der venter af store projekter i fremtiden. Det glæder jeg mig enormt til at blive en del af, siger Allan K. Kjærgaard.

Allan K. Kjærgaard overtager opgaven fra Bestsellers økonomidirektør, Thomas Børglum Jensen, som sideløbende har varetaget rollen som logistiskansvarlig. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk