Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny logistikdirektør vender tilbage til Jysk

Søgeord:

7. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

440 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ole Thomsen tiltræder 1. juni.

 

Den 1. juni 2022 tiltræder Ole Thomsen som ny Executive Vice President Logistics i Jysk.

 

Det bliver et glædeligt gensyn for virksomheden, når Ole Thomsen fra sommerens start får ansvar for blandt andet virksomhedens otte store europæiske distributionscentre samt de to nye, der er på vej i henholdsvis Ungarn og Holland. Han har således tidligere været ansat som Logistics Manager i Jysk i perioden 2003 til 2007 og har dermed kendskab til de grundlæggende værdier i Jysk.

 

Ole Thomsen er i dag logistikdirektør i Rema Distribution Denmark, men har efter tiden i Jysk også næsten 10 års erfaring fra Salling Group, hvor han var Group Vice President, Head of Logistics Føtex, Bilka & eCommerce i Salling Group.

Spændende udfordring

- Logistik er helt afgørende for en virksomhed som Jysk. Det er blevet yderligere understreget af de udfordringer, vi har oplevet som følge af coronapandemien. Derfor ser jeg meget frem til at få Ole med på holdet. Med sin solide erfaring bliver han en stor gevinst for Jysk. Det er samtidig en ubetinget fordel for både Jysk og Ole, at han har været her tidligere og derfor har kendskab til virksomheden, selv om Jysk er vokset rigtig meget siden 2007, siger Jan Bøgh, administrerende direktør i Jysk.

 

Ole Thomsen glæder sig ligeledes til gensynet med Jysk.

 

- Jeg har fået en mulighed for at prøve mig selv af i et internationalt miljø som EVP Logistics i Jysk, som har over 3.000 butikker i 50 lande. Det er en super spændende udfordring, som jeg – med et lidt slidt begreb – ikke har kunnet takke nej til, siger Ole Thomsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk