Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny luftkaptajn hos Aarhus Airport

Søgeord:

28. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

458 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Turismedirektør skal lede lufthavnens vækststrategi.

 

Med virkning fra 27. maj bliver det 49-årige Peer H. Kristensen, der skal sidde i cockpittet for Aarhus Airport.

 

Dermed siger lufthavnen farvel til Peter Høgsberg, der har stået i spidsen for Aarhus Airport siden sommeren 2013.

 

Peer H. Kristensen kommer senest fra stillingen som direktør i VisitAarhus, der har skabt massiv fremgang i Aarhusområdets turisme. Han sidder med i Det Nationale Turismeforum og har desuden været en del af Aarhus Airports bestyrelse siden 2015. Bag sig har den nye lufthavnsdirektør over 25 år i turismebranchen, hvor han blandt andet har bestridt direktørposter hos VisitHerning, Hotel Vejlefjord og det regionale turismeudviklingsselskab for Vejle og Sønderjyllands amter. De seneste syv år har Peer H. Kristensen været direktør i VisitAarhus.

Nu skal han stå i spidsen for lufthavnens nye vækststrategi, lyder det fra Peter Volquards Ekstrøm, bestyrelsesformand i Aarhus Airport:

 

- Peer er stormester i strategiske partnerskaber. Med dyb indsigt i turisme, solidt forretningsudviklingsgen og fokus på international tilgængelighed er han den helt rette til at udmønte vores visioner for lufthavnen. Aarhus Airport skal være en international lufthavn, og derfor skal vi tiltrække de luftfartsselskaber, der kan drive den ventede vækst og sikre den nødvendige udvidelse af rutenettet. Jeg har fuld tiltro til, at lufthavnens nye direktør har kapacitet til at eksekvere strategien og få forretningen op at flyve, siger Peter Volquards Ekstrøm.

 

Hovedpersonen udtaler selv:

 

- Aarhus Airport har påbegyndt en omfattende turnaround, der har sendt lufthavnen på vækstrejse. Potentialet er fortsat enormt, og derfor er der lagt en ambitiøs vækststrategi, som jeg ser frem til at realisere sammen med den nye bestyrelse. Jeg er meget glad for den tillid, der ligger i, at jeg nu skal lede indsatsen for at indfri potentialet, siger Peer H. Kristensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk