Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny mand i spidsen for Shelfless i Danmark

Søgeord:

1. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

223 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Bring ansætter logistikprofil med virkning fra 1. august.

 

Bring har ansat Lars Lindgaard i rollen som ny landechef for Shelfless, Brings store investering i automatiserede løsninger henvendt til e-handlere. Lars Lindgaard kommer med en lang og bred erfaring inden for e-handel og har senest arbejdet som logistikchef hos Boozt.

 

- Lars vil blive et stort aktiv qua hans tidligere erhvervserfaring og personlighed. Vi ledte efter en med erfaring i automatiserede løsninger inden for e-handel, dette sammenholdt med høje ambitioner om vækst og lysten til at bidrage positivt til et nordisk team. Det og meget mere fandt vi hos Lars, siger Tobias Åbonde, nordisk direktør for Brings satsning Shelfless.

 

Nogen vil forbinde Lars Lindgaard med tiden hos Boozt, men han har inden da arbejdet som både distributionsdirektør hos Nemlig.com samt som operations manager ved Kim Johansen.

- Jeg ser med glæde frem til at blive en del af Bring, en virksomhed med en sund og ansvarlig kultur med stort fokus på bæredygtighed. Shelfless er en fantastisk satsning i markedet, der giver små og mellemstore e-handlere mulighed for at købe ind i en ”full-service” løsning på den operationelle del af deres virksomhed. Jeg håber, at jeg med mine tidligere erfaringer både med automatisering og produktionsledelse, kan bidrage væsentligt til Shelfless, ikke kun i Danmark, men også på nordisk plan, siger Lars Lindgaard.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk