Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny mand på Alpi-holdet

Søgeord:

11. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kent Cornelius er ny koncernansvarlig for salg.

 

Speditionsfirmaet Alpi har ansat Kent Cornelius som ny koncernansvarlig for salg.

 

49-årige Kent Cornelius har mere end 25 års erfaring i speditionsbranchen. Senest har han virket som CCO og Vice President hos speditionsfirmaet Leman.

 

- Alpi er en værdibaseret vækstvirksomhed med en udpræget pionerånd og stor fokus på både kunder og medarbejdere. Her har man indflydelse på udviklingen; det trives jeg godt med. En flad, dynamisk og dedikeret organisation sikrer, at vi har hands on og arbejder ansvarligt og gør en forskel hos Alpis kunder, siger Kent Cornelius og fortsætter:

 

- Jeg har stor respekt for både det forretnings- og værdimæssige fundament, som Alpi er bygget på - og jeg glæder mig til at være en del af fremtiden her. Jeg vil gøre mit allerbedste for, at vi fastholder vinderkulturen hos Alpi og gør os umage med at lykkes, siger han.

Kjeld Tygesen, administrerende direktør i Alpi:

 

- Jeg kender Kent Cornelius gennem mange år og ved, hvad han står for. Han er et rigtig godt match og deler de værdier, som er vigtige for Alpi både på nationalt og internationalt plan. Kent er i øjenhøjde med kunder og kollegaer, han er autentisk, energisk og har en humørfyldt tilgang til sit virke. Det betyder meget for os. Så derfor er vi glade for, at Kent nu er en del af Alpi-holdet, så vi kan fortsætte den udvikling og nå de mål, vi har sat os, siger Kjeld Tygesen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com