Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny mand ved rorpinden i Roskilde

Søgeord:

22. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

394 gange

Læses i øjeblikket af:

0

CPH-profil er ny lufthavnschef i Roskilde Lufthavn.

 

Efter 13 år som lufthavnschef i Roskilde overdrager Lars Lip snart rorpinden. Ny chef bliver Jesper Rasmussen, der senest kommer fra en stilling i Københavns Lufthavn.

 

Det er 20 års karriere i Københavns Lufthavne A/S, der også ejer lufthavnen i Roskilde (RKE), der sluttede i går, hvor Lars Lip stoppede som lufthavnschef i Roskilde og Jesper Rasmussen tiltrådte.

 

- Personligt er jeg stolt over de resultater, vi sammen har opnået i RKE. Jeg er også tryg ved, at Jesper er den helt rigtige til at tage over, siger Lars Lip, der vil være til rådighed for sparring og vidensdeling – også efter sidste arbejdsdag.

 

Trafikchef/operational manager Kristoffer Plenge-Brandt beskriver Lars Lip som ”en drivende kraft” i udviklingen af RKE.

- Hans dedikerede indsats fortjener stor ros og anerkendelse. I en årrække har Lars sammen med sit team opnået imponerende resultater. For eksempel er Roskilde Lufthavn for niende år i træk at finde blandt de 10 bedste til at håndtere businessflyvninger blandt lufthavne i Europa, Mellemøsten, Afrika og Rusland, siger Kristoffer Plenge-Brandt.

 

Den nye, jurauddannede lufthavnschef er rekrutteret i Commercial Technical Services i Københavns Lufthavn.

 

- Jesper Rasmussen har haft flere lederroller i den aeronautiske del af CPH. Han er god til at skabe positiv stemning, ligesom han igennem sit hidtidige virke i CPH har været rigtig god til at passe på vores mange kunder, siger Kristoffer Plenge-Brandt. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk