Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny næstkommanderende i Danske Rederier

Søgeord:

1. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

188 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jacob K. Clasen forfremmet.

 

Danske Rederier har udpeget Jacob K. Clasen som viceadministrerende direktør under Anne H. Steffensen.

 

Med mere end 20 års erfaring fra Danske Rederier – både fra Amaliegade og repræsentationen i Bruxelles – er det en mand, der kender søfarten ud og ind, der er udpeget som ny viceadministrerende direktør i Danske Rederier.

 

Jacob K. Clasen er indtil i dag direktør for erhvervspolitik og analyse i Danske Rederier. Når han fremover får titlen viceadministrerende direktør, er det ikke som led i en organisationsændring, men primært for at afspejle den rolle, han over de seneste år har haft i organisationen.

 

- Jacob er med sin store erfaring og kendskab til alle kroge af skibsfarten et aktiv for Danske Rederier. Med den nye titel får han nu navn, som han gør gavn, og jeg er glad for, at vi dermed tydeliggør, at han er min stedfortræder og løser opgaver på tværs af organisationen, siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier.

- Jeg ser frem til at fortsætte mit arbejde for at sikre alle dele af skibsfarten de bedst mulige rammevilkår. Skal vi bevare positionen som verdens femte største søfartsnation og understøtte dansk kvalitetsskibsfart, kræver det løbende tilpasning af rammerne både herhjemme, i EU og internationalt. Det vil jeg fortsat kæmpe benhårdt for, siger Jacob K. Clasen, viceadministrerende direktør i Danske Rederier. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk