Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny sales manager i Lauritzen’s

Søgeord:

1. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

441 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Thomas Dres Nielsen får ansvar for de danske kunder.

 

J. Lauritzen’s Eftf. har per 1. september ansat Thomas Dres Nielsen som ny sales manager med ansvar for de danske kunder.

 

Thomas Dres Nielsen er 39 år og bor i Odense med sin kone og to drenge. Han har otte års erfaring som sælger fra speditionsbranchen og kommer senest fra en stilling, hvor han varetog ansvaret for salg af transportløsninger med lastbil.

 

Hos J. Lauritzen vil Thomas varetage ansvaret for de danske kunder, som omfatter alle transporttyper.

 

- Som sales manager hos Lauritzen har jeg fået et spændende job, hvor jeg får mulighed for at præge udviklingen samt være med til at skabe en spændende vækst. Jeg har fået en rigtig god start, hvor jeg er blevet taget godt imod af hele virksomheden og været rundt og se alle aktiviteterne hos Lauritzen og søstervirksomheden Jutlandia Jeg mangler dog at få lov til at prøve en af Jutlandias helt store stackere. Jeg glæder mig til i den kommende periode at skabe nye relationer til vores kunder og til at gå en spændende tid i møde sammen med Lauritzen-teamet, siger Thomas Nielsen.

Kristian Svarrer, administrerende direktør hos J. Lauritzen’s Eftf.:

 

- Thomas har et værdisæt, som passer godt ind i Lauritzens virksomhedskultur, hvor tæt dialog med og høj service til kunderne er i fokus. Vi er sikre på, at Thomas med det værdisæt samt erfaringer er i stand til styrke vores italienstrafik og samtidig også udvikle nye trafikker, siger Kristian Svarrer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk