Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny salgschef hos Dachser Denmark

Søgeord:

21. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

393 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Monica Kasten tiltræder filialen i Kolding.

 

Monika Kasten tiltræder som ny sales manager for Dachser Denmarks filial i Kolding. Den nye salgschef skal være med til at styrke virksomhedens position på vejtransportmarkedet i Vestdanmark.

 

Dachser Denmarks nye salgschef i Kolding har over 20 års erfaring inden for salg, ledelse og logistik. Monika Kasten er uddannet speditør og har tilbragt 15 år af sin karriere i transportbranchen hos Nagel Group. Senest kommer hun fra en stilling som business development manager hos Abena i Aabenraa, hvor hun blandt andet var projektansvarlig inden for fødevareindustrien og derudover arbejdede med segmenterne industri & handel og byggemarkeder. Ydermere havde hun fokus på forretningsudvikling, kontraktforhandlinger og key account-kunder.

 

- Med sine mange års erfaring inden for især salg og ledelse og sin stærke sans for at tænke strategisk bliver Monika Kasten et stærkt kort i vores salgsorganisation, siger Per Jensen, general manager for Dachser Denmarks filial i Kolding.

Vokser i Vestdanmark

Ifølge Per Jensen er alle forudsætninger nu på plads for, at Dachser kan tage yderligere markedsandele i området for hans filial, Vestdanmark.

 

- Jeg er overbevist om, at vi med Monika som en del af teamet vil kunne styrke vores tilstedeværelse på markedet for vejtransport af stykgods, og jeg ser frem til, at vi kan få frigivet endnu mere potentiale i filialen og opbygge langsigtede relationer inden for vores kernekundesegmenter, siger Per Jensen.

 

Den nye salgschef glæder sig også til at komme i gang med arbejdet og få et dybere indblik i den overordnede strategi, som hun skal være med til at implementere.

 

- Det netværkssystem, der er hos Dachser, finder man ikke andre steder – det er helt unikt, og det glæder jeg mig til at skulle ud at sælge og præsentere for kunderne, lyder det fra Monika Kasten.

- Salg har altid været en del af mit liv på den ene eller anden måde, og jeg elsker nye udfordringer. Jeg glæder mig til sammen med salgsteamet at lægge en plan for, hvordan vi kan bidrage til at arbejde sammen for at nå målene i filialens vækststrategi. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk