Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny sekretariatschef hos TUR

Søgeord:

17. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

502 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Pernille Hedin tiltrådte 1. juni.

 

Pernille Hedin er netop tiltrådt stillingen som sekretariatschef hos TUR, Transporterhvervets Uddannelser. Hun er uddannet cand.jur. og kommer fra en chefstilling i Forsvaret, hvor hun gennem de seneste 19 år har varetaget en række ledelsesfunktioner inden for både jura, operationer, indkøb, HR og administration.

 

Pernille Hedin har erfaring med politiske beslutningsprocesser og samarbejde på tværs af myndigheder, herunder med statslige såvel som private aktører på både nationalt og internationalt niveau. Erfaringer, som vil komme TUR til gavn i den fremtidige udvikling på det uddannelsespolitiske område.

 

- Jeg har overtaget en velfungerende organisation, der har fokus på at sikre de bedst mulige vilkår for transporterhvervets uddannelser. Samtidig er det en organisation, der kan tænke i nye baner. Det er vigtigt at værne om det, som Hans Kjeldgaard Christiansen har opnået med TUR, og fortsætte med at se nye muligheder, så vi fortsat følger med tiden, siger Pernille Hedin og henviser til sin forgænger, der for nylig takkede af efter en lang karriere.

Pernille har fra sin tid i Forsvaret haft et tæt samarbejde med Forsvarets hoveddepot, speditører og den afdeling, der er ansvarlig for Forsvarets interne lastbiltransporter i Danmark, som har givet hende et praktisk indblik i de opgaver, som løses inden for transportsektoren. Hun har også gennem sit arbejde i Forsvaret støttet chefer i ansættelsen af lærlinge inden for lager- og chaufførområdet.

 

- Det er altid en ekstra motivation at arbejde med områder, der udgør en vigtig rolle i vores samfund. TUR er et spændende sted at være, fordi organisationen bidrager til en vigtig samfundsmæssig opgave med at uddanne medarbejdere, der er helt essentielle for, at Danmark kan fungere. Prøv at tænke på, hvor meget vi i det daglige egentlig skylder medarbejderne og virksomhederne inden for transporterhvervet. Tænk, hvis der ikke var nogen til at transportere mad ud til butikkerne, tømme vores affald, reddere til at hjælpe os, chauffører til at transportere os, lagermedarbejdere til at sørge for, at virksomheder kan opbevare alle de varer, som vi har behov for i et moderne samfund. Jeg kunne blive ved. Vores samfund ville simpelthen ikke kunne fungere uden disse medarbejdere, siger Pernille Hedin. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com