Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny skibsmægler på vestkysten

Søgeord:

7. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forretningsudvikler fra Hanstholm Havn springer ud som selvstændig.

 

Over de seneste år har flere havne langs den danske vestkyst foretaget millionstore investeringer i nye havnefaciliteter. Det har sat gang i aktivitetsniveauet, og havnene forventer stor vækst i de kommende år. Nu vil den nyetablerede skibsmæglervirksomhed North Sea Agency A/S understøtte væksten og tilbyde sine services i Hanstholm, Thyborøn og Hvide Sande.

 

Bag North Sea Agency A/S står Rasmus Buchardt Sørensen, der har stor erfaring fra den maritime sektor, hvor han senest har bestridt en stilling som forretningsudvikler i Hanstholm Havn. Fra første parket har han derfor fulgt med i, hvordan den positive vækst har skabt travlhed hos havnene på vestkysten.

 

- Gennem mit arbejde har jeg set betydningen af de massive investeringer, der er foretaget langs vestkysten. Senest er der investeret næsten 100 mio. kr. i kajanlægget på Thyborøn havn, ligesom Hanstholm Havn netop har afsluttet sin havneudvidelse til 600 mio. kr. Nu skal investeringerne forrentes, og det betyder, at vækstpotentialet skal indfries. Her ser vi en stigende efterspørgsel efter maritime serviceopgaver, som er vores kerneforrentning, siger Rasmus Buchardt Sørensen fra det nyetablerede North Sea Agency A/S.

Selskabet har base på havnen i Thyborøn, men har megen fokus på Hanstholm og Hvide Sande. Herfra skal virksomheden hjælpe shipping- og fiskeindustrien med alt fra klarering og befragtning til koordineringsarbejde i forbindelse med anløb. For Rasmus Buchardt Sørensen har det været vigtigt, at North Sea Agency A/S ikke begrænser sine serviceaktiviteter til én havn.

 

- Mange af vores potentielle kunder arbejder på tværs af havnene, og derfor har vi en ambition om at kunne tilbyde den samme service, uanset om et skib anløber havnen i Hvide Sande, Thyborøn eller Hanstholm. Den stigende efterspørgsel på skibsmæglerservice relaterer sig ikke kun til én havn, og derfor er der gode synergier i at brede vores forretning ud over en større del af vestkysten, så vi kan imødekomme efterspørgslen, hvor den opstår og følge kunderne fra havn til havn, siger han.

Selvom North Sea Agency A/S først lige har set dagens lys, så er det et rutineret team, der står bag virksomheden. Foruden Rasmus Buchardt Sørensen er Michael Lodahl også en del af ejergruppen. Han ejer og driver en lang række virksomheder i den maritime sektor, herunder blandt andet Danske Fiskeauktioner, Nørresundby Rederi & Shipping samt Thyborøn Stevedore.

 

- Efter at have befundet mig i helikopteren og beskæftiget mig med den kommercielle udvikling af sektoren, glæder jeg mig nu til at komme helt ned i materien og arbejde tæt på kunden igen. Der gemmer sig mange synergier og muligheder på tværs af branchen, og det ser vi frem til at forsøge at indfri. Havnene på vestkysten er den lokale vækstdriver, og derfor er det godt at mærke den spirende optimisme og vilje til at investere. Det giver en positiv vækstspiral, som vi kun forventer vil forsætte i fremtiden, og det glæder vi os til at være en del af med North Sea Agency. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com