Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny SSI Schäfer-topchef fundet fra egne rækker

Søgeord:

19. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

204 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Michael Hillström er ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics.

 

Det er en af selskabets egne profiler, industrileverandøren SSI Schäfer har fundet til at tage ansvaret som ny administrerende direktør for den nordiske region.

 

Således overtog Michael Hillström med virkning fra 1. oktober 2022 rollen som ny øverste chef for SSI Schäfer Nordics (Danmark, Norge, Island, Sverige og Finland).

 

Michael Hillström har været ansat i SSI Schäfer i næsten ti år, hvor han har haft flere ledende stillinger. Siden 2013 har han været salgsdirektør for de skandinaviske lande, indtil han i 2019 overtog stillingen som administrerende direktør for Sverige og Finland. Han står også i spidsen for det succesrige forretningssegment Product & Equipment i den nordiske region.

 

Senior Vice President, Regional Head Northern Europe i SSI Schäfer, Jaap Vos, siger:

- Det er en glæde at byde Michael Hillström velkommen som administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics. Michael har lang erfaring i ledelsesgruppen i de nordiske lande og kan kombinere den med sin store salgs- og ledererfaring og personlige lederevner og -kompetencer.

 

Den øverste ledelse i SSI Schäfer Group er overbevist om, at virksomhedens filialer i Skandinavien nu, med udnævnelsen af den nye administrerende direktør, har fundet en permanent leder, fremgår det af en skriftlig meddelelse.

 

- Jeg ser frem til at starte i min nye stilling og bruge mine erfaringer til at støtte virksomhedens udvikling i de nordiske lande. I øjeblikket er vi cirka 200 medarbejdere i Skandinavien, der er specialiserede i løsninger til lager og intern logistik. I de kommende år vil vi fokusere på yderligere optimering og en fremtidssikker og innovativ tilgang for at nå målsætningen om at gennemføre succesrige projekter sammen med vores kunder, siger Michael Hillström, administrerende direktør i SSI Schäfer Nordics.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk