Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny strategisk direktør hos AMU Juul

Søgeord:

14. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

261 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Thomas Silfen skal skabe rammerne for uddannelsesvirksomhedens vækst.

 

AMU Juul har ansat Thomas Silfen som strategisk direktør. Thomas Silfen er et velkendt ansigt inden for området og kommer således med flere års erfaring i ledelse og samarbejde på uddannelsesområdet.

 

- Vi er meget begejstret for tilknytningen af Thomas. Vi har i AMU Juul oplevet en meget positiv tilgang til vores kurser, og der er flere spændende muligheder og udfordringer på vej, blandt andet med tilknytningen af nye kurser og uddannelser. Her har Thomas den helt rigtige profil og erfaring til at tage del i de opgaver, og han vil uden tvivl styrke vores team, siger direktør i AMU Juul, Jesper Juul.

 

AMU Juul er i en rivende udvikling, og som strategisk direktør skal Thomas være med til at sikre den fortsatte fremgang på nye og eksisterende forretningsområder. Thomas kommer til AMU Juul i en tid, hvor uddannelse og kompetenceløft for alvor er på samfundets dagsorden.

- Jeg ser frem til at bidrage til at sætte retning for AMU Juul og skabe gode rammer for hele organisationens virke og fortsatte vækst. AMU Juul løser en vigtig samfundsopgave til gavn for borgerne og samfundet og leverer høj kvalitet hele vejen rundt. Min opgave bliver at bygge videre på dette høje niveau, siger Thomas Silfen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk