Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny supply chain direktør i Arla

Søgeord:

2. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

311 gange

Læses i øjeblikket af:

0

David Boulanger kommer fra franske Danone.

 

Arla Foods har udnævnt David Boulanger som ny executive vice president, chief supply chain officer (CSCO) med ansvar for Arlas globale forsyningskæde, der inkluderer al produktion, logistik og indkøb, med omfattende aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika, Nordamerika, Kina og Sydøstasien.

 

David Boulanger kommer fra en stilling som senior vice president operations for Danone Specialized Nutrition. Han er fransk statsborger og har tilbragt hele sin karriere i fødevareindustrien. Han startede i Masterfoods og har de seneste 17 år arbejdet hos det franske multinationale selskab, Danone, hvor han har haft en række globale lederroller inden for Supply Chain.

 

Om udnævnelsen siger Peder Tuborgh, administrerende direktør i Arla:

 

- Jeg er meget glad for, at David indtræder i vores virksomhed og koncernledelse. Der har aldrig været et større behov for velfungerende forsyningskæder i fødevareindustrien, end der er lige nu. Med David på holdet får vi en meget erfaren leder, der kan bidrage med en høj kundeforståelse og stærke lederegenskaber, som er nødvendige for, at vi kan navigere målrettet gennem de udfordringer COVID-19 har skabt. Samtidig kommer han med klare visioner og den strategiske kapacitet, der sikrer, at vi kan fortsætte med at udvikle vores forretning på længere sigt.

David Boulanger siger:

 

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Arla Foods og bidrage til at skabe værdi for de landmænd, der ejer mejeriselskabet. Det er en dynamisk global virksomhed kendt for at levere høj produktkvalitet og innovationskraft. Virksomheden har en spændende portefølje af brands, der vokser på både det internationale og det europæiske marked. Jeg interesserer mig for naturen og fødevareindustriens ansvar for klimaforandringer, og Arlas engagement i bæredygtighed på tværs af forretningen motiverer mig meget. Det drejer sig især om de ambitiøse mål, som andelshaverne har sat, der skal sikre en mere bæredygtig mejeriproduktion for at imødekomme de stigende krav fra forbrugere, kunder og øvrige interessenter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk