Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny teknologi-direktør til DFDS

Søgeord:

8. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rune Keldsen bliver Chief Technology Officer hos DFDS.

 

Rune Keldsen er blevet udnævnt til Chief Technology Officer og vil indgå i DFDS’ koncernledelse med ansvar for IT og digital udvikling.

 

Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

 

Rune Keldsen starter den 1. marts 2020 som DFDS’ Chief Technology Officer og indgår i koncernledelsen med ansvar for IT og digital udvikling.

 

Rune Keldsen kommer fra en stilling som Chief Digital Officer i Nuuday Group (TDC), hvor han har haft flere ledende stillinger. Han er uddannet på Copenhagen Business School, hvorfra han dimitterede i 2005 med speciale i IT.

 

Torben Carlsen, CEO, siger: “Jeg er meget glad for, at Rune har valgt at fortsætte sin karriere hos DFDS. Han er den helt rette kandidat til at lede arbejdet med at bringe vores digitale transformation videre og gøre IT til en endnu vigtigere spiller i arbejdet med at nå vores strategiske mål.”

Med ansættelsen af Rune Keldsen består koncernledelsen nu af Torben Carlsen (CEO), Karina Deacon (CFO), Peder Gellert (EVP Ferry Division), Niklas Andersson (EVP Logistics Division), Anne-Christine Ahrenkiel (Chief People Officer) og Rune Keldsen (Chief Technology Officer).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk