Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny topchef bag rattet hos Leman

Søgeord:

1. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

929 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mærsk-profil er ny koncernadministrerende direktør.

 

Transportvirksomheden Leman har ansat Bo Lindberg Andersen som ny administrerende direktør med virkning fra i dag – fredag den 1. oktober.

 

Bo Lindberg Andersen er et kendt ansigt i den danske logistikbranche, hvor han blandt andet har besiddet internationale chefroller i Mærsk-koncernen.

 

- Vi er meget glade for, at Bo Lindberg Andersen har accepteret stillingen som administrerende direktør for Leman Group, siger Phillipe Ziegler, formand for Lemans bestyrelse.

 

- Bo har stor erfaring inden for logistik fra forskellige stillinger i internationale virksomheder som A.P. Møller - Mærsk, Damco og DP World. Med sin brede erfaring fra ledende stillinger i Europa og Asien samt sin kommercielle baggrund er vi sikre på, at Bo vil hjælpe os med at videreudvikle og udvide Leman Group i de kommende år, siger Philippe Ziegler.

Ole Ringheim, der de seneste fire måneder har fungeret som midlertidig administrerende direktør, fortsætter i sin tidligere rolle som en del af ledelsen i den store transportkoncern. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk