Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny topchef i Arval

Søgeord:

10. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

144 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Alain Van Groenendael tiltrådte fra årsskiftet.

 

Alain Van Groenendael tiltræder som ny administrerende direktør og bestyrelsesformand for den franske koncern Arval, der specialiserer sig inden for leasing af person- og varebiler til virksomheder.

 

Alain Van Groenendael har 30 års international erfaring. Han har tilbragt en stor del af sin lange karriere i Citibank i forskellige roller. Her opnåede han en stilling som administrerende direktør for virksomhedens forbrugerbank i Vesteuropa, ligesom han var medlem af managementkomiteen i bankens Citigroup. Han har desuden bestridt stillingen som formand for Loans & Financial Services Division i PPR Group og formand og administrerende direktør for Finaref.

 

Alain Van Groenendael er uddannet fra ICHEC Bruxelles Management School og har derudover en uddannelse som salgsingeniør fra Saint-Louis University i Bruxelles.

I 2008 blev Alain Van Groenendael udnævnt som bestyrelsesmedlem og stedfortrædende CEO i BNP Paribas Personal Finance. I 2015 blev han forfremmet til bestyrelsesformand og blev derved en del af managementkomiteen i både afdelingen for International Financial Services og Retail Banking i BNP Paribas Group. Alain Van Groenendael spillede en ledende rolle i den internationale udvikling af gruppen, da han var med til at indgå en lang række strategiske partnerskaber med finansielle serviceudbydere, bil- og udlejningsindustrien samt igangsættelse af en digital transformation af virksomheden, lyder det fra Arval.

 

- Det er med stor stolthed, at jeg går ind i Arval. Jeg vil gerne anerkende min forgænger Philippe Bismuts arbejde. Han var kendt for sin store grundighed og sit mod igennem sine otte år i stillingen. Det er nu mit ansvar at skabe nye innovative løsninger, så vi kan tilpasse vores tilbud til de foranderlige og omskiftelige behov inden for mobilitet. Arvals ansatte i samtlige 29 lande kan regne med mit totale engagement i vores fælles succes, siger Alain Van Groenendael.

Rollen som CEO og bestyrelsesformand for Arval trådte i kraft den 1. januar 2019. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk