Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny UPS-præsident for Europa

Søgeord:

29. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

221 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Daniel Carrera er selskabets ny topchef på det europæiske kontinent.

 

UPS har udnævnt Daniel Carrera som ny UPS President i Europa. I sin nye rolle vil Carrera være ansvarlig for at styre operationelle aktiviteter og mere end 50.000 UPS’ere på tværs af 56 lande og områder.

 

Som reaktion mod pandemien forsætter væksten af den europæiske region som et globalt knudepunkt i UPS-netværket ved at imødekomme de voksende krav fra e-handel samtidig med at spille en afgørende rolle i leveringen af vacciner fra Europa til Asien, Mellemøsten, Nordamerika og Afrika.

 

Carrera, der er spansk statsborger, er den anden europæiske President af UPS Europa. Han har haft flere senior ledelsesroller i hele regionen og var senest President i West Europe District. Samtidig har han været International Ambassador for Diversity & Inclusion. I disse positioner har han spillet en nøglerolle, da regionen gennemførte en femårs investeringscyklus på 2 mia. dollars, som forbedrede hastigheden, tilføjede kapacitet og imødekom øgede krav drevet af e-handel, sundhedssystemet og handel på tværs af grænser.

Inden Carrera kom til UPS, var han direktør for internationale kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) hos Menlo Worldwide, en global speditørudbyder. Efter UPS’ overtagelse af virksomheden i 2005 overvågede han den vellykkede integration af Menlo Worldwides salgsteams og UPS Supply Chain Solutions. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk