Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny UPS-topchef i Norden

Søgeord:

10. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

179 gange

Læses i øjeblikket af:

0

UPS-veteran Rick Fletcher i spidsen for et af de vigtigste internationale distrikter.

 

Det amerikanske logistikselskab UPS har udnævnt Rick Fletcher til ny præsident for Storbritannien, Irland og Norden.

 

Ifølge UPS vil Rick Fletcher være ansvarlig for at styre vækst og drift på tværs af et af UPS' vigtigste internationale distrikter, imødekomme de voksende krav fra e-handel, spille en vigtig rolle som en vital handelspartner både for Nordamerika og Asien og muliggøre problemfri handel til og fra EU i post-brexit-æraen.

 

Udnævnelsen kommer på et tidspunkt, hvor UPS fortsætter med at foretage vigtige investeringer gennem distriktet, herunder en investering på 138 mio. pund i dets nye lufthub i East Midlands lufthavnen i England samt tilkomsten af et nyt direkte flysegment mellem Billund og UPS' europæiske lufthub i Köln/Bonn lufthavn i Tyskland.

Britiske Rick Fletcher har været tilknyttet UPS i næsten 25 år. Han sluttede sig til selskabet i 1998 som uddannet praktikant. Han har haft adskillige stillinger inden for teknik og drift i hele regionen, herunder i Sverige og Tyrkiet.

 

Han har tidligere fungeret som landechef for Østrig og Slovenien, inden han vendte tilbage til Storbritannien i 2015 og indtog to vigtige roller – først i driften og derefter som direktør for ingeniørafdelingen for Storbritannien, Irland og Norden. Han blev derefter forfremmet til Operations Europe Regions vicepræsident i 2020, og flyttede til Bruxelles, hvor han anførte UPS' operationelle reaktion på adskillige pandemi-relaterede nedlukninger i hele Europa. To år senere blev Rick Fletcher forfremmet til sin seneste stilling som præsident, Operations, Europe Region.

Rick Fletcher udtaler:

 

- På tværs af Storbritannien, Irland og Norden har vi investeret i et netværk, der vil hjælpe virksomheder af alle størrelser på tværs af disse lande med at frigøre potentialet for global handel. Især små og mellemstore virksomheder vil have adgang til vores smarte globale logistiknetværk for at hjælpe dem med at nå ud til markeder rundt om i verden og vækste deres forretninger bæredygtigt.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk