Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye ansigter i TUR’s bestyrelse

Søgeord:

1. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

476 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tre nye medlemmer repræsenterer DI og Dansk Erhverv.

 

TUR’s bestyrelse, som består af 14 medlemmer fordelt mellem arbejdstager- og arbejdsgiverrepræsentanter, har fået tre nye repræsentanter fra henholdsvis DI og Dansk Erhverv; henholdsvis Marie-Louise Lindeløv, Marianne Kragh og Christian Carlsen.

 

Marie-Louise Lindeløv er ansat som chefkonsulent i Dansk Industris enhed for Erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Her arbejder hun med erhvervs- og efteruddannelser og repræsenterer DI i uddannelsesudvalg inden for transport- og serviceerhvervene.

 

Marianne Kragh vendte per 1. juli 2019 tilbage som chefkonsulent i Dansk Erhverv efter otte år som uddannelseschef i HORESTA. Tidligere har Marianne været konsulent i Undervisningsministeriet, og hun har også undervist, vejledt og været leder i en årrække på Niels Brock. I Dansk Erhverv har Marianne ansvaret for en række faglige udvalg, kompetencefonde og rådgivning af medlemmer.

Christian Carlsen er per 1. august 2019 ansat i Arriva A/S som HR-chef for Arrivas selskaber i Danmark. Hans ansvarsområde er rekruttering, udvikling, business partnering, vilkår, ledersparring, SU, ansættelsesret og overenskomster. Han har tidligere arbejdet som advokat i Dansk Industri og Dansk Erhverv. Desuden har han haft HR-lederstillinger hos blandt andet SAS Component og undervist i arbejdsret ved Københavns Universitet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk