Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye direktører hos Bridgestone

Søgeord:

18. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

180 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Thomas Schmidt forlader koncernen ved årets udgang.

 

Bridgestone udnævner Jan-Maarten de Vries og Michiel Wesseling til at lede Bridgestone Mobility Solutions afdelingen.

 

De Vries træder ind som administrerende direktør for afdelingen, mens Wesseling bliver COO i en nyoprettet rolle.

 

CEO og administrerende direktør for Bridgestone Mobility Solutions Thomas Schmidt har meddelt, at han vil forlade Bridgestone ved årets udgang. Schmidt skabte og var medstifter af Webfleet for mere end 20 år siden.

 

Schmidt førte Webfleet Solutions - tidligere kendt som TomTom Telematics - til at blive en af Europas førende telematikvirksomheder. I begyndelsen af 2019 blev virksomheden overtaget af Bridgestone. I tiden siden har Schmidt været medvirkende til en vellykket integration af de to virksomheder samt etablering og ledelse af BMS, som nu er ansvarlig for Bridgestones voksende forretning inden for digitale mobilitetsløsninger.

Bridgestone EMIA’s administrerende direktør Laurent Dartoux:

 

- Thomas har haft en utrolig indflydelse på ikke kun Webfleet Solutions eller Bridgestone, men mobilitet generelt gennem sin lange karriere i vores branche. Han er en ægte pioner, hvis energi, netværk og ekspertise er uovertruffen. Han vil blive savnet, men jeg ved, at han vil være til stor fordel for de unge iværksættere derude. Jan-Maarten og Michiel er to erfarne og drevne ledere, der repræsenterer en ny æra for Bridgestone Mobility Solutions i en meget vigtig tid for digital mobilitet. Vores pipeline af in-house talent er igen blevet brugt fremragende. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk