Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye hollændere i Mærsks bestyrelse

Søgeord:

19. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

315 gange

Læses i øjeblikket af:

0

To økonomidirektører tilfører vigtige kompetencer, lyder det.

 

Når A.P. Møller – Mærsk A/S holder selskabets ordinære generalforsamling 2. april, afgår Dorothee Blessing, Niels Bjørn Christiansen og Arne Karlsson fra bestyrelsen.

 

Herudover afgår Robert Routs og Jan Leschly.

 

Bestyrelsen foreslår genvalg af Dorothee Blessing, Niels Bjørn Christiansen og Arne Karlsson.

 

Endvidere foreslår bestyrelsen, at Bernard L. Bot og Marc Engel vælges som nye medlemmer af bestyrelsen.

 

Det skriver A.P. Møller – Mærsk A/S i en selskabsmeddelelse.

 

- Det er med glæde, at jeg byder Bernard Bot og Marc Engel velkommen til bestyrelsen i A.P. Møller – Mærsk. Bernard og Marc tilføjer vigtige kompetencer til bestyrelsen i forhold til vores strategiske målsætning om at blive den globale integrator af container logisitik, siger bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe.

Bernard L. Bot (f. 1966) er hollandsk statsborger og har en MsC i økonomi fra Erasmus Universitet, Rotterdam og en MBA fra University of Chicago Booth School of Business, USA. Siden 2016, har Bernard Bot været økonomidirektør i Travelport Worldwide Ltd., med hovedkvarter i England. Forud for 2018 har Bernard Bot haft stillinger som økonomidirektør i Aer Lingus Plc, TNT Express NV og TNT NV. Fra 1992 til 2005 var Bernard Bot ansat og senest partner hos McKinsey & Company, Amsterdam, Holland.

 

Marc Engel (f. 1966) er hollandsk statsborger og har en MsC i fysik fra Groningen Universitet, Groningen, Holland. Siden 1966 har Marc Engel været anset som Chief Supply Chain Officer og medlem af Unilevers Leadership Executive, Unilever Plc, England. Forud for sin nuværende position har Marc Engel haft en ledende position i Unilevers Østafrika forretning, hvor han var ansvarlig for at skabe fundamentet for selskabets øgede vækst. Fra 2008 til 2014 har Marc Engel været ansat som Chief Procurement Officer i Unilever. Udover sin nuværende stilling er Marc Engel bestyrelsesmedlem i PostNL N.V. og Avisory Board medlem i AndGreen Fund.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk