Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye i Dachser ASL ledelsen

Søgeord:

22. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

211 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tobias Burger og Ralph Riehl forfremmes.

 

Dachser Air & Sea Logistics omstrukturerer regional ledelse. Tobias Burger bliver ny leder af forretningsenheden ASL EMEA, Ralph Riehl overtager forretningsenheden ASL Americas.

 

Tobias Burger bliver managing director for ASL EMEA. Han er allerede ansvarlig for den strategiske udvikling af forretningsområdet Air & Sea Logistics som vicedirektør for ASL. Inden Tobias Burger (43) begyndte at arbejde med sø- og luftfragt, var han chef for Dachsers Corporate Governance & CEO Office. Tobias Burger afløser Thomas Krüger, som har stået i spidsen for sø- og luftfragtområdet i EMEA-regionen siden 2016.

 

Dachser Air & Sea Logistics har med øjeblikkelig virkning overdraget ansvaret for forretningsenheden ASL Americas til Ralph Riehl (55). Før den erfarne leder blev ansat i Dachser, arbejdede han for logistikkoncernen Panalpina i over 30 år, hvor han besad lederstillinger i Frankrig, Singapore og USA. Senest var Ralph Riehl senior vice president for Sales med ansvar for alle DSV Panalpinas salgsaktiviteter i Nord- og Latinamerika. Ralph Riehl overtager stillingen som managing director for ASL Americas fra Guido Gries, der har ledet Dachsers forretninger i regionen siden 2012.

- Vi vil gerne takke Thomas Krüger og Guido Gries for deres mange års engagerede indsats for forretningsudvikling og integration af vores sø- og luftfragtnetværk, og vi ønsker dem alt det bedste fremover, både fagligt og personligt, siger Edoardo Podestà, driftsdirektør i Air & Sea Logistics hos Dachser.

 

- Tobias Burger og Ralph Riehl vil sætte fornyet skub i den bæredygtige og rentable udvikling af Dachser Air & Sea Logistics i deres regioner gennem den optimale kombination af intern og ekstern ekspertise, som de repræsenterer. De vil stå i spidsen for en målrettet udvikling af globalt integrerede merværdiløsninger for vores kunder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk