Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye kræfter i Hirtshals Havns bestyrelse

Søgeord:

8. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

257 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tre ud af syv er nye medlemmer.

 

I forbindelse med konstitueringen af Hjørring Kommunes nye byråd er der også blevet sat navne på Hirtshals Havns kommende bestyrelse for perioden 2022-2025. Tre af bestyrelsens syv poster bliver besat af nye medlemmer, som trækker nye kompetencer ind i bestyrelsesarbejdet og den fremtidige udvikling af Hirtshals Havn.

 

Den nye bestyrelse ved Hirtshals Havn kommer til at bestå af: Søren Smalbro (V) - Hjørring Byråd, Per Møller (K) - Hjørring Byråd, Carsten Andersen (S) - Hjørring Byråd, Katja Nowak Nielsen – Nowaco, Poul Nielsen – DSV, Sven Buhrkall - SB Consulting, Anker Laden-Andersen – HjulmandKaptain og Dennis Primdal Lauritsen - Hirtshals Havn.

 

Nuværende bestyrelsesformand for Hirtshals Havn, Anker Laden-Andersen, siger:

 

- Vi glæder os over, at Hirtshals Havn har en ny bestyrelse på plads efter kommunalvalget. Det sikrer, at vi fortsat står stærkt og kan sikre fremdrift i de mange forskellige aktiviteter, vi er involveret i, ikke mindst forberedelserne af den forventede havneudvidelse. Byrådet har fulgt indstillingen fra Hirtshals Havn om at fastholde en grad af kontinuitet. Derfor er det glædeligt, at de fire nuværende eksterne bestyrelsesmedlemmer fortsætter og komplimenteres af yderligere tre nye medlemmer fra Hjørring Byråd samt Hirtshals Havns medarbejderrepræsentant.

Hirtshals Havn står over for en række større udviklingsprojekter i de kommende år, og den nye bestyrelse vil skulle træffe beslutninger med stor betydning for den kommende erhvervsudvikling på og omkring Hirtshals Havn og i Hjørring Kommune. Derfor er det positivt at se, at den store bredde i bestyrelsessammensætningen fortsætter både på det politiske plan og i erhvervsmæssig forstand.

 

Hirtshals Havns nye bestyrelse konstituerer sig tidligt i januar 2022. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk