Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt magtfuldt medlem af IRU

Søgeord:

7. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

229 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Brancheorganisationen for international vejgodstransport byder velkommen til Amazon som nyt medlem.

 

Den globale e-handelsvirksomhed Amazon slutter sig nu til brancheorganisationen for international vejgodstransport IRU som nyeste medlem.

 

Ifølge IRU har Amazon sluttet sig til IRU for at arbejde på områder, der er kritiske for dens store kæde af logistikpartnere og den bredere globale vejtransportsektor. Fælles udfordringer omfatter bæredygtighed og dekarbonisering, trafiksikkerhed og kunstig intelligens, lyder det.

 

Vicepræsident for EU Amazon Transportation Services Andreas Marschner siger:

 

- Vi er glade for at blive medlem af IRU-fællesskabet som medlem og samarbejdspartner. Amazons og vores partneres succes afhænger af at have en troværdig stemme, der forstår, advokerer og fremmer konsensus om emner, der er afgørende for vores arbejde og transportindustrien.

 

IRU's generalsekretær, Umberto de Pretto:

- Som en førende global e-handels- og logistikvirksomhed er Amazon en nøglespiller i vejtransportsektoren, der fører tilsyn med en af verdens største flåder af lastbiler, varevogne og andre leveringskøretøjer. Vi er meget glade for at byde Amazon velkommen i IRU-familien og ser frem til at arbejde sammen om en række vigtige spørgsmål, såsom dekarbonisering og trafiksikkerhed.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk