Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt medlem i luftfragt-lobby

Søgeord:

28. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

304 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Schiphol-profil ny i TIACA-bestyrelse.

 

Roos Bakker, der er direktør for Cargo Partnerships i Amsterdam Airport Sxhiphol, er udnævnt til nyt bestyrelsesmedlem for den internationale luftfragtorganisation TIACA.

 

I næsten 17 år har Roos Bakker arbejdet for Amsterdam Lufthavn Schiphol. De seneste fire år og i øjeblikket arbejder Roos som Cargo Partnerships Director. Hun er ansvarlig for luftfragt-flyruter og netværksudvikling på nøglemarkederne Asien og Afrika og er en af nøglestrategerne i Holland Flower Alliance, der er etableret af Schiphol, KLM og Royal Flora Holland.

 

Roos Bakker:

 

- Jeg tror, jeg kan tilføre værdi med min Schiphol Cargo-baggrund i forskellige aktuelle diskussioner, og jeg kan tage en masse viden tilbage til Schiphol for at gøre luftfragtverdenen mere bæredygtig, optimere kæden og for at digitalisere sektoren yderligere. Da vores mål er at være frontløber, når det kommer til innovative og bæredygtige tiltag inden for vores Cargo-hub, er det meget vigtigt at være en del af en af de største industrielle platforme. På den måde kan vi sikre, at vi er opmærksomme på relevante emner, og at vi ved, hvad der er top of mind i luftfragtsamfundet, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk