Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Odense-lufthavn styrker bestyrelsen

Søgeord:

1. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

206 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tre stærke profiler skal skrue op for strategiske indsatsområder.

 

H.C. Andersen Airport styrker bestyrelsen med tre stærke profiler, der skal bidrage til at opfylde lufthavnens strategiske målsætninger.

 

De nye bestyrelsesmedlemmer; Carsten Aa - direktør i Lindø – Port of Odense, Lars Dam Jensen - kommerciel direktør i Falck samt erhvervsmanden Helge Munk skal være med til at opfylde de justerede strategiske indsatsområder omkring dronecenteret og erhvervsparken.

 

- Det er tre virkelig stærke profiler, som vi er glade for at kunne tiltrække i lufthavnen, siger bestyrelsesformand i H.C. Andersen Airport, Kim Kenlev, og tilføjer:

 

- Med den nye bestyrelse får vi tilført nogle kompetencer, der virkelig styrker lufthavnen. Vi har en spændende strategi, hvor de tre nye bestyrelsesmedlemmer specielt kan hjælpe os med at trykke yderligere på speederen i udviklingen af vores nationale dronetestcenter og opbygningen af en mangfoldig og attraktiv erhvervspark.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer og det øgede fokus på dronetestcenter og erhvervspark er ikke et udtryk for, at flytrafikken bliver nedprioriteret, lyder det.

 

- Det er ingen hemmelighed, at dele af flytrafikken har haft det svært under coronapandemien, men det ændrer ikke på, at det fortsat er et strategiben, som vi skal udvikle på. Derfor skal de tre nye bestyrelsesmedlemmer mere ses som et udtryk for, at vi har haft brug for ekstra kompetencer for at kunne speede op på nogle af de andre vigtige områder i lufthavnen. Og så er det også et udtryk for, at vi ikke i samme omfang mangler kompetencer i forhold til at udvikle flytrafikken, siger Kim Kenlev.

Ud af bestyrelsen træder Ole Bang Nielsen og Jan Falck-Schmidt, således, at den nye bestyrelse i H.C. Andersen Airport består af Kim Kenlev, Jan Mikal Lockhart, Peter Rahbæk Juel, Morten Andersen, Helge Munk, Carsten Aa og Lars Dam Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk