Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Odfjell ansætter bæredygtighedsdirektør

Søgeord:

20. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

209 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Øistein Jensen skal stå i spidsen for det norske rederis bæredygtighedsstrategi.

 

Det store norske olierederi Odfjell ansætter Øistein Jensen som selskabets første bæredygtighedsdirektør (CSO).

 

Øistein Jensen kommer fra en stilling som personalechef hos Odfjell. I sin nye rolle skal han lede selskabets globale ESG-arbejde (Environmental, Social & Governance).

 

- Vores ansættelse af en bæredygtighedsdirektør afspejler vores store engagement til ESG og det ansvar, vi påtager os som global operatør. Vi er glade for, at Øistein Jensen har påtaget sig denne udfordring. Bæredygtighed er et vigtigt fokusområde for Odfjell, og vi har ambitiøse mål for de kommende år, siger Kristian Mørch, administrerende direktør i Odfjell.

 

I Odfjells bæredygtighedsrapport lyder det således:

 

”Som en af verdens førende kemikalietankskibsselskaber bidrager Odfjell til verdenshandlen. Med det kommer et stort ansvar for vores medarbejdere, investorer, kunder, lokalområderne hvor vi opererer og det globale miljø”.

- Jeg ser frem til at bidrage til Odfjells mange projekter inden for den brede ESG-sfære og til at arbejde sammen med interne og eksterne partnere om at drive positive forandringer. Odfjell er allerede kommet langt inden for det her felt, men har stadig meget potentiale. Vi skal fremad og holde fokus på forbedring af driften og at lede efter innovationer. Barren er sat højt, men den kompetente og dedikerede Odfjell-organisation gør mig meget optimistisk omkring, hvad vi kan opnå, siger Øistein Jensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk