Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Øresundsbro-direktør stopper i 2020

Søgeord:

2. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

421 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Caroline Ullman-Hammer fortsætter, indtil ny direktør er fundet.

 

Efter 13 år som administrerende direktør har Caroline Ullman-Hammer valgt at sige sit job op hos Øresundsbro Konsortiet. Hun fortsætter i rollen indtil videre, men forlader selskabet, når en ny direktør tiltræder i 2020.

 

Caroline Ullman-Hammer tiltrådte som administrerende direktør for Øresundsbron i 2007 og har siden da bidraget til Øresundsforbindelsens stigende trafikvolumen, forbedrede resultater og en stor kundetilgang.

 

- Vi takker Caroline Ullman-Hammer for den meget fine indsats. Under Carolines ledelse har broen positioneret sig ganske tydeligt – med flere års øget trafik, lavere driftsomkostninger og mange flere kunder. Hun står bag den forretningsmæssigt sunde virksomhed, som broen hviler trygt på, siger Peter Frederiksen, bestyrelsesformand for Øresundsbro Konsortiet.

 

- Øresundsbron er vigtig for integrationen mellem Skåne og Sjælland, men også for at binde regionen sammen med resten af Europa. I Caroline Ullman-Hammers tid som administrerende direktør er godstrafikken med både tog og lastbil øget væsentligt, og der har været flere trafikrekorder for personbilstrafikken, siger Bo Lundgren, næstformand for Øresundsbro Konsortiet.

Bestyrelsen har indledt en rekrutteringsproces med henblik på at finde en ny administrerende direktør.

 

- Jeg er stolt over, at vi har skabt en stærk vækst i både vej- og togtrafikken. Hver dag arbejder vi for at drive en sikker og åben forbindelse, men også en økonomisk veldrevet virksomhed. Det er et spændende selskab, som står stærkt i dag. Vores 20-års jubilæum nærmer sig, og tiden er inde til, at en anden skal stå i spidsen for Øresundsbrons udvikling i det nye årti, siger Caroline Ullman-Hammer.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com