Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK glæder sig til at møde kunderne i Herning

Søgeord:

30. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

153 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det store energiselskab har booket stor stand på Transport 2021.

 

Når Transport 2021 løber af stablen i Herning i september, byder OK velkommen på sin store stand, hvorfra energiselskabet glæder sig til at få nogle gode snakke med nye og eksisterende kunder. Særligt efter en corona-periode, hvor de fysiske, uformelle omgivelser i forbindelse med eksempelvis messer og konferencer har kørt på lavt blus.

 

- Vi er med for at præsentere vores løsninger til transport, men vi er lige så meget med for at møde vores kunder efter en lang periode uden store aktiviteter. Vi har manglet den dialog, man har mulighed for at tage med kunder og andre gæster på en messe, siger Henrik Dehn, markedschef for transportområdet i OK.

 

OK har to samlingspunkter på sin stand – dels den nationale transport, dels den internationale. Derudover er fremtidens drivmidler, energibesparelser og CO2-fortrængning relevante emner, som gæster på standen kan få sig en god snak med OK omkring, lyder det.

- Vi mærker, at det er svært for flere i branchen at få det store overblik over mulighederne, når der skal tænkes i energibesparende tiltag samt få økonomien til at hænge sammen på området. Det vil vi gerne hjælpe dem med, siger Henrik Dehn og fortsætter:

 

- Vi har eksempler på kunder, som i samarbejde med vores datterselskab EnergiData A/S har implementeret overvågning af energiforbruget. Det giver nemlig rigtig god mening at se på sit forbrug i sin bygningsmasse, hvor der kan være store energibesparelser at hente, som er nemme og billige at implementere, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com