Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK: Høj aktivitet trods corona

Søgeord:

28. april 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

207 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Energiselskabet tilfreds med resultatet i 2020.

 

Med et resultat på 607 mio. kr. før skat betegner ledelsen i energikoncernen OK 2020-regnskabet som tilfredsstillende.

 

Omsætningen i hele OK-koncernen for 2020 lyder på knap 8,6 mia. kr. mod sidste års 9,9 mia. kr.

 

Med tanke på Covid-19-pandemiens samfundsmæssige konsekvenser og heraf forandrede arbejdsbetingelser i koncernen viser resultatet, at OK er en vigtig del af infrastrukturen i Danmark, siger Jørgen Wisborg, administrerende direktør i OK:

 

- På trods af de nedlukninger, som det danske samfund og verdenssamfundet har været udsat for, har vi haft et højt aktivitetsniveau overordnet set. Pandemien har haft konsekvenser flere steder i koncernen, men generelt har vores koncepter vist sig meget holdbare – også i den her usædvanlige og samfundsmæssige svære situation. Det er vi selvfølgelig stolte over, siger Jørgen Wisborg.

- Derfor skal der også lyde en stor tak til medarbejdere og tætte samarbejdspartnere, som har ydet en ekstraordinær indsats under svære forhold, tilføjer Wisborg.

 

Koncernens største datterselskab Kamstrup oplevede i 2020 et mindre fald i omsætningen, hvilket ifølge selskabet i høj grad skyldtes Covid-19 og de usikkerheder, pandemien har ført med sig i flere af de lande, som Kamstrup afsætter intelligente energi- og vandmåler til. Alligevel ligger resultatet lidt over det forventede niveau grundet væsentlige omkostningsbesparelser, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk