Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK mødte kunderne

Søgeord:

9. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

478 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Energiselskabet troppede op på Truck Diesel-stationer.

 

OK's transportteam har besøgt udvalgte OK Truck Diesel-stationer i løbet af foråret for at hilse på chaufførerne og byde dem på en kop kaffe og et rundstykke.

 

En række dage i løbet af foråret har kunder på udvalgte OK Truck Diesel-stationer mødt medarbejdere fra OK's transportafdeling, når de har tanket. Der er blevet serveret kaffe og rundstykker og taget gode snakke.

 

Det siger Anders Tønneskov Kaimer, salgskonsulent hos energiselskabet OK:

 

- Det har stor værdi for os at komme ud og møde vores kunder ansigt til ansigt. Vi får en uforpligtende snak med kunderne om, hvordan de oplever vores stationer, services og løsninger. Er der noget, som ikke fungerer? Har kunderne gode idéer til nye løsninger? Det er vigtigt for os at høre, hvad de tænker, siger han og fortsætter:

- Det bedste er, at vi møder kunderne, hvor de er. Når kunderne ringer ind, har de jo en årsag til at kontakte os, og når den forespørgsel er løst, er det som regel hurtigt videre. På stationerne mødes vi i mere uformelle rammer, mens de tanker, og det bliver en anden snak end i telefonen. Det er med til at styrke relationen til vores kunder. Vi får nogle gode input med hjem og endnu bedre føling med, hvad der betyder noget i det daglige for vores kunder. Det kan være, at de savner en AdBlue-stander på en af vores stationer, eller har andre ønsker. Det er fedt, at kunderne kommer med forslag til udvikling, for på den måde kan vi fortsætte vores arbejde med at skabe kundetilpassede løsninger, siger Anders Tønneskov Kaimer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com