Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

OK opruster truppen med tre profiler

Søgeord:

6. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

258 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Energiselskabet styrker smøremiddelafdelingen.

 

Tre nye medarbejdere står nu klar til at spille en rolle i energiselskabet OK’s smøremiddelafdeling.

 

Henrik Fabricius

Henrik Fabricius er tilknyttet selskabet som ny distriktschef i smøremiddelafdelingen med ansvar for kunder inden for metalområdet på Fyn og Sjælland.

 

Henrik Fabricius kender metalindustrien særdeles godt, da han er uddannet industritekniker og efterhånden været i branchen i 20 år. Han har desuden arbejdet som salgskonsulent af diverse værktøjer og kølesmøremidler. Senest kommer han fra en stilling som industritekniker og programmør hos Cimpro og har derfor et godt kendskab til maskiner og værktøj.

 

Henrik Fabricius skal dække Fyn og Sjælland, men da Henrik Fabricius har et godt netværk i trekantområdet, kan han også bidrage med kontakt til virksomheder i det område.

Steffen Rasmussen

Steffen Rasmussen er ansat som ny key account manager for industri og marine, Jylland. Han er uddannet finansøkonom og kommer fra en stilling hos DLG Energi, hvor han har solgt smøremidler og brændstoffer til store kunder inden for industri og landbrug.

 

Steffen Rasmussen ligger desuden inden med en grundviden omkring olie, som giver ham et godt udgangspunkt for rådgivning af og salg til OK’s industrikunder og marinekunder.

 

Fodboldkendere genkender måske Steffen Rasmussen fra hans tid som professionel fodboldspiller i superligaklubben AGF’s førstehold. Han spillede sidste kamp for ’De Hviie’ i 2018.

Michael Lyngkilde

Michael Lyngkilde er tilknyttet OK som ny key account manager for industri og marine på Sjælland. Han har en teknisk baggrund som uddannet motorcykelmekaniker og har mere end 35 års salgserfaring med sig i bagagen.

 

Han kommer fra en stilling som key account manager hos Tegee-dan I/S, hvor han har været ansvarlig for en række af Danmarks største kæder i DIY, auto- og benzinbrancherne.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk