Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Omstillingen af transportsektoren er skudt i gang

Søgeord:

21. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

342 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kommentar af Lars William Wesch, branchedirektør i ATL.

 

”Hvordan sikrer vi en grøn omstilling af vejgodstransporten? Og hvor hurtigt kan det gøres? Debatten har ofte kastet flere spørgsmål end svar af sig. Men teknologien udvikler sig hastigt, og politisk er der et stigende pres for at finde løsninger.

 

Faktum er, at den grønne omstilling nu er en del af dagsordenen i vores branche. Vi skal være med til at finde løsninger, som kan sænke klimaaftrykket fra den tunge transport.

 

En del kunder efterspørger allerede grønnere transportløsninger. Og mon ikke klimaet får en større betydning for de unge mennesker, der skal vælge branche i fremtiden? Jeg er overbevist om, at det bliver et af flere punkter, som de unge vil kigge på.

I onsdags oprettede regeringen 13 klimapartnerskaber, som skal komme med bud på, hvordan de enkelte dele af erhvervslivet kan bidrage til at løse klimaudfordringerne. Et af partnerskaberne er helliget vejgodstransporten.

 

Branchen er klar til at spille konstruktivt med. Vi skal arbejde sammen med regeringen om at finde fælles løsninger, som både reducerer klimaaftrykket og bevarer virksomhedernes konkurrencekraft. Vi skal lykkes med den grønne omstilling uden at sætte danske arbejdspladser og fremtidig vækst på spil. Det sidste bliver en vanskelig øvelse og vil kræve spændstighed fra alle sider”.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk