Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Palles Fragt vinder erhvervspris

Søgeord:

3. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

267 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Næstved-virksomheden udnævnt til ’Succesvirksomhed’.

 

På baggrund af 24.000 regnskaber i Region Sjælland er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

 

En af de nykårede vindere er Næstved-virksomheden Palles Fragt, som også har afdeling i Ringsted. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

- Det betyder meget for os at blive kåret som en Succesvirksomhed, og det er et skulderklap, som anerkender vores hårde arbejde. Derudover er det helt særligt for os, at det er Spar Nord, der står bag prisen. Vi har nemlig længe haft et godt samarbejde og Spar Nord har altid bakket os op, siger indehaver af Palles Fragt, Michael Palle, og tilføjer:

- Vi har for nyligt været igennem en større omlægning, som har haft stor betydning for vores hverdag. Vi har for eksempel implementeret natarbejde, som har gjort vores arbejde endnu mere effektivt. Og her skal der lyde en stor tak til vores dygtige medarbejdere, som ligger et kæmpe arbejde i at få det til at fungere.

 

Palles Fragt beskæftiger 77 medarbejdere.

 

Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

 

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre: vækst i resultat før skat de seneste fem år, soliditetsgrad over 15 procent i det seneste regnskabsår, vækst i soliditeten målt over de seneste fem år samt evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk