Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Panalpina miljøanerkendes

Søgeord:

23. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

416 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Blandt de bedste mod klimaforandringer i ny undersøgelse.

 

Panalpina, som nu er en del af danske DSV, er blevet anerkendt af non-profit organisationen CDP som blandt de bedste i kampen mod klimaforandringer.

 

Panalpina anerkendes for bestræbelserne mod at skære end på emissionerne og begrænse klimarisici, baseret på data i CDP’s klimaforandringsspørgeskema.

 

Blandt tusindvis af virksomhederne kom Panalpina blandt de øverste på listen, lyder det fra DSV Panalpina.

 

- Dette er en fabelagtig bedrift, og vi har nu fået bekræftet, at den vej, vi er på hos Panalpina, er den rigtige vej at fortsætte på for DSV Panalpina. Vi samler i øjeblikket de bedste initiativer og indsatser fra begge selskaber for at kortlægge en endnu stærkere kurs fremad, siger Lindsay Zingg, direktør for bæredygtighed hos DSV Panalpina.

Ifølge transportvirksomheden er et af sådanne initiativer Science Based Targets Initiative, som DSV Panalpina for nylig forpligtede sig til. Som en del af initiativet vil selskabet sætte mål for reduktion af CO2-udledninger.

 

- At sætte forskningsbaserede mål er et af de vigtigste initiativer, vi har overført fra Panalpina til DSV Panalpina. Det bliver en game changer for os med hensyn til at begrænse vores egne direkte emissioner, såvel som de indirekte emissioner gennem vores leverandører, siger Lindsay Zingg.

 

De forskningsbaserede mål forventes at blive offentliggjort i løbet af første halvdel af 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com