Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Poul Henrik Schou indtræder i ATL's bestyrelse

Søgeord:

22. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

376 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Afløser Anders Bahn Christiansen fra Dania Connect.

 

Poul Henrik Schou, der er adm. direktør i virksomheden Poul Schou A/S i Odense, træder 1. januar ind i ATL’s bestyrelse. Han overtager pladsen fra Anders Bahn Christiansen, som stopper som adm. direktør i Dania Connect ved årsskiftet og i den forbindelse nedlægger sit hverv i bestyrelsen.

 

Det skriver ATL i en pressemeddelelse.

 

Poul Henrik Schou er tredje generation i familievirksomheden. Han overtog direktørposten i 1993, da han kun var 23 år gammel, fordi hans far døde.

 

I dag råder virksomheden over 100 biler og omsætter på den rigtige side af 200 millioner kroner. Forretningsområderne er transport og distribution i lukkede systemer, affald og krankørsel, maskine- og specialtransport, makulering, dokumentopbevaring og helikopterservice.

Poul Henrik Schou ser frem til arbejdet i ATL’s bestyrelse:

 

- Vi skal fastholde et erhverv med gode medarbejdere, som elsker deres arbejde, og med et rimeligt og fornuftigt regelsæt for området. Jeg har fokus på en række regler, som straffer vognmænd og deres medarbejdere uhensigtsmæssigt. Det er noget, jeg vil kæmpe for, bliver bedre på den lange bane”.

 

Poul Henrik Schou har en lang erfaring med foreningsarbejde. Han har siddet i DI`s udvalg for små og mellemstore virksomheder gennem mange år. Og han har siddet i ITD’s bestyrelse i 8 år – heraf 2 år som næstformand.

 

- Det er en erfaren og iderig mand, vi får ind i bestyrelsen. Det er stærkt kort at få med ind i arbejdet. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk