Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Profil træder tilbage i Hamborg

Søgeord:

1. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

248 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ingo Egloff fratræder som bestyrelsesmedlem i Port of Hamburg Marketing.

 

Med Ingo Egloffs fratrædelse som bestyrelsesmedlem den 31. marts, ændrer Port of Hamburg Marketing (HHM) sin organisationsstruktur; herunder både driftsmæssige og organisatoriske forhold i foreningen.

 

Ingo Egloff har formet og udviklet Port of Hamburg Marketing sammen med Axel Mattern siden 1. januar 2014. Efter sin tid som medlem af Forbundsdagen var han i stand til at bruge sit værdifulde netværk til at rette politisk opmærksomhed mod ikke kun Hamborgs havn, men også maritim industri, vigtige infrastrukturprojekter og andre tyske havne.

 

Et godt eksempel på dette er „Hafenfrühstück“ – eller ’havne-morgenmad’, en regelmæssig begivenhed for politikere i Hamborgs statsrepræsentation i Berlin.

 

- Med sin kreativitet, beslutsomhed og overtalelsesevne lykkedes det gentagne gange for Ingo Egloff at fremhæve fordelene ved Hamborg Havn i den globale forsyningskæde - et vigtigt aspekt, når det kommer til fordelingen af føderale midler til infrastrukturprojekter. Vi kommer til at savne ham, siger Axel Mattern, der fremover vil fungere som eneste bestyrelsesmedlem.

Nyt virksomheds-setup

Direktionen ledes af Axel Mattern, mens Kerstin Pfietzmann har ansvaret for økonomi og administration. Mathias Schulz og Bengt van Beuningen står for marketing, kommunikation og strategi.

 

- På grund af erfaringerne under pandemien og de medfølgende nye bredere aktivitetsfelter var en reorientering af vores organisationsstruktur meget vigtig. Derudover sikrer vi en glidende overgang, der går hånd i hånd med personaleændringer. Med de ændringer, der nu er foretaget i tæt samråd med vores foreningsudvalg, er vi ved at klargøre og forberede Port of Hamburg Marketing rigtig godt til fremtidige udfordringer, siger Axel Mattern.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk