Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

RAL udpeger ny CFO fra egne rækker

Søgeord:

16. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jørgen Aqe Møller forfremmes fra risikochef til økonomidirektør.

 

Bestyrelsen i Royal Arctic Line har udpeget Jørgen Aqe Møller som afløser for Peter Christoffersen i rollen som rederiets økonomidirektør.

 

Jørgen Aqe Møller kommer fra en stilling som ansvarlig for Risiko og Processtyring i Royal Arctic Lines økonomiafdeling, hvor han tiltrådte i 2017. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og har efterfølgende suppleret sin uddannelse med en HD i Regnskab og Økonomistyring samt en HD i Finansiering fra CBS. Jørgen har erfaringer som softwareudvikler, konsulent i den finansielle sektor i Danmark samt som økonom i Finansdepartementet i det Grønlandske Selvstyre.

 

Bestyrelsesformand Ulrik Blidorf udtaler på vegne af en enig bestyrelse, at ”bestyrelsen har udpeget Jørgen Aqe Møller som en meget velegnet CFO kandidat fra selskabets egne rækker. Jørgen er med sin faglige baggrund yderst kompetent til at indgå i direktionen, der skal føre selskabet ind i realiseringen af den nye strategi. Bestyrelsen er meget tilfreds med, at Jørgen har accepteret og ønsket at påtage sig ansvaret som CFO/Økonomidirektør”.

- Det er en stor glæde for os i Royal Arctic Line, at vi har en talentmasse, der kan træde til, når det gælder, siger administrerende direktør Verner Hammeken

- Jørgen styrker vores direktion på de kompetencer, som er så vigtige for os: den stærke langsigtede risikostyring, formidabelt syn på effektivisering af processer sammenholdt med et solidt kendskab til vores samfund og vort livsvigtige virke. Vi må erkende, at selvom vi har fulgt en proces med ekstern søgning via et anerkendt bureau, så har processen ikke formået at få vores interne kandidater frem, men det lykkedes endelig, da vi pludselig var i en situation, hvor vi skulle starte helt forfra.

 

Jørgen Aqe Møller udtaler i forbindelse med udnævnelsen:

 

- Jeg ser frem til, sammen med den øvrige direktion, at medvirke til en øget samfundsværdi af de vigtige forandringer, som Royal Arctic Line har udført i de senere år. Det bliver spændende at bidrage til løbende at få optimeret og strømlinet brugen af den etablerede infrastruktur til gavn for vores slutkunder, den grønlandske befolkning.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk