Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rederi forlænger med direktører

Søgeord:

18. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

215 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hapag-Lloyd-bestyrelse tilfreds med CEO og CFO gennem ’udfordrende tider’.

 

Bestyrelsen for Hapag-Lloyd AG har besluttet en tidlig forlængelse af kontrakten med Rolf Habben Jansen, selskabets administrerende direktør, indtil 31. marts 2027. Kontrakten med økonomidirektør Mark Frese er samtidig blev forlænget med fem år, indtil 30. november 2027.

 

Rolf Habben Jansen har været medlem af direktionen i Hapag-Lloyd siden 1. april 2014, som administrerende direktør siden 1. juli 2014.

 

- Rolf Habben Jansen har ført Hapag-Lloyd med succes gennem udfordrende tider. I dag er Hapag-Lloyd en af de mest profitable virksomheder i branchen. Bestyrelsen er overbevist om, at virksomheden vil fortsætte sin profitable vækst under den succesfulde ledelse af Rolf Habben Jansen, siger Michael Behrendt, formand for bestyrelsen i Hapag-Lloyd AG.

Mark Frese blev udnævnt til direktionen for Hapag-Lloyd AG med virkning fra 25. november 2019. Siden 1. marts 2020 har han været økonomidirektør i virksomheden.

 

- Mark Frese har gjort et fremragende stykke arbejde de seneste tre år. I løbet af sin embedsperiode har Hapag-Lloyd yderligere forbedret sin lønsomhed og optimeret sin balancestruktur. Det er også på grund af ham, at Hapag-Lloyd har en meget sund finans- og formuebase. Det er en vigtig forudsætning for implementeringen af de strategiske mål, tilføjer Michael Behrendt. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk