Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rickard Gustafson forlader SAS

Søgeord:

12. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

652 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Flyselskabet mister topchefen gennem 10 år.

 

Flyselskabet SAS’ administrerende direktør gennem 10 år, svenske Rickard Gustafson, har besluttet af forlade SAS senest med udgangen af juli 2021.

 

I stedet fortsætter Rickard Gustafson arbejdslivet i en svensk industrikoncern.

 

Bestyrelsesformand i SAS, Carsten Dilling, udtaler i den forbindelse:

 

- Jeg er både skuffet og ked af, at Rickard ønsker at gå videre fra sin vigtige rolle i SAS. Samtidig på vegne af bestyrelsen for SAS vil jeg takke Rickard for hans fantastiske præstation i hans ti år som administrerende direktør. Under Rickards ledelse har SAS foretaget en bemærkelsesværdig vending, fra tab til flere års rentabel præstation. For nylig har han ført virksomheden med sikre hænder i den første del af den hårdeste krise i virksomhedens 75-årige historie, pandemien. Mest af alt vil Rickard blive husket for sit fremragende lederskab i SAS 'bæredygtighedsinitiativer, som var udgangspunktet for en ny bæredygtighedsæra i hele luftfartsindustrien, siger Carsten Dilling.

Rickard Gustafson:

 

- Efter ti intense og stimulerende år er tiden kommet for mig at videregive stafetten til den næste CEO for SAS i første halvdel af 2021, da jeg har accepteret muligheden for at slutte mig til en af Sveriges største industrikoncerner. SAS har en stærk position på det skandinaviske marked og er godt positioneret til at føre luftfartsindustrien mod en mere bæredygtig fremtid, når pandemien er under kontrol. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed over for alle værdsatte kolleger, kunder og andre interessenter i SAS for deres engagement, loyalitet og støtte gennem årene. SAS er en fantastisk organisation med ekstraordinære medarbejdere, der vil sikre, at SAS forbliver en vigtig og integreret del af den skandinaviske infrastruktur, siger den afgående CEO. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk