Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Salgsprofil flyver videre fra Aalborg Lufthavn

Søgeord:

1. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

245 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rikke Mølgaard vil hellige sig bestyrelsesarbejde.

 

Salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard, har efter 12 år i stillingen sagt sit job op. Hun fratræder ved udgangen af oktober.

 

- Rikke har ydet en kæmpe indsats for Aalborg Lufthavn gennem mange år og har været en stor del af den transformation, som lufthavnen har gennemgået fra provinslufthavn til en international lufthavn. Med sine strategiske evner indenfor salg, marketing og digitalisering har hun en meget stor aktie i den stærke position Aalborg Lufthavn har i markedet og hos de rejsende, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

 

Rikke Mølgaard har siden 2014 arbejdet i professionelle bestyrelser, hvor hendes kompetencer inden for sit felt også har været efterspurgt, og det er også denne vej, hun vælger fremadrettet.

- Det har været en fantastisk tid med mange succeser og udfordringer. Gennem hele perioden har jeg frem for alt mødt utroligt mange dygtige og engagerede mennesker, og jeg føler mig privilegeret over de ting, jeg har lært, og som vi i fællesskab har opnået, siger Rikke Mølgaard og fortsætter:

 

- Men nu er tiden kommet til at engagere mig fuldt ud i min anden store passion – nemlig bestyrelsesarbejde. Med årene er det nemlig den fælles værdiskabelse mellem direktion, ledelse og bestyrelse, som jeg brænder mest for, og det er mit mål og ønske, at jeg i fremtiden kan bringe mine kompetencer ind i endnu flere professionelle bestyrelser, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com