Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SAS ansætter ny finansdirektør

Søgeord:

5. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

231 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Erno Hildén afløser Magnus Örnberg.

 

Navnet på den nye finansdirektør i flyselskabet SAS er Erno Hildén.

 

Han erstatter svenske Magnus Örnberg, der har måttet forlade SAS i kølvandet på topchef Anko van der Werffs ønske om selv at sammensætte selskabets ledelse.

 

Finske Erno Hildén har haft flere operationelle lederstillinger i den globale luftfartsindustri. Han har arbejdet både som finansdirektør og driftsdirektør for Finnair, og han kommer senest fra en stilling som executive vice president for privatisering hos Saudia Airlines.

 

- Jeg er meget glad for at byde Erno Hildén velkommen til SAS. Ernos omfattende økonomiske erfaring kombineret med luftfartsekspertise gør ham til en værdifuld tilføjelse til SAS’ topledelse. Han vil spille en nøglerolle under den nuværende transformationsplan ’SAS FORWARD’, hvor vi sikrer et langsigtet finansielt stabilt og konkurrencedygtigt SAS, siger Anko van der Werff, præsident og administrerende direktør i SAS.

Erno Hildén udtaler:

 

- Jeg er stolt og beæret over at være en del af SAS-koncernen. Et stærkt brand med ægte skandinaviske rødder, der sigter mod at blive en global leder inden for bæredygtig luftfart, er et stimulerende miljø, hvor jeg er sikker på, at jeg vil være i stand til at bidrage. Jeg er spændt på at være en del af ’SAS FORWARD’ og ser frem til at muliggøre de ændringer, der er nødvendige for at sikre SAS’ langsigtede succes, siger Erno Hildén, der tiltræder rollen i SAS i løbet af april.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk