Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scan Global henter stort kapitalindskud

Søgeord:

24. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

405 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Scan Global Logistics vil øge det globale fodaftryk.

 

Scan Global Logistics oplyser i en skriftlig meddelelse, at det er lykkedes selskabet at skaffe kapital svarende til 215 mio. euro – udsted som obligationer.

 

I slutningen af 2019 gennemførte selskabet en succesrig refinansieringsrunde, ”og de positive resultater af den indsats viser allerede de første tegn med den strategiske erhvervelse af Pioneer International Logistics i Australien, der blev afsluttet den 15. januar”, lyder det.

 

- Hele processen har været ekstremt interessant. Vi modtog en meget god kreditvurdering fra S&P - og måske endnu mere interessant lykkedes det os at skaffe kapital svarende til 215 mio. euro med en mulighed for at øge dette til 315 mio. alt efter behov og performance - udstedt i obligationer. Fra vores perspektiv er dette en klar indikation fra de internationale investorer om, at de ser Scan Global Logistics som en interessant virksomhed, de tror vil fortsætte med at vokse og spille en vigtig rolle i logistik- og forsyningskæden i de kommende år, og at vi samlet set betragtes som en sund investering. Med et stærkere økonomisk fundament, og kapital til rådighed til at udvide, stræber vi efter at øge vores globale fodaftryk og tilbyde endnu bedre muligheder for vores kunder, siger Allan Melgaard, koncernchef hos Scan Global Logistics.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk