Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scandlines ansætter ny CFO

Søgeord:

11. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

320 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jesper Mikkelsen Heilbuth tiltræder senest den 1. juli 2022.

 

Jesper Mikkelsen Heilbuth tiltræder senest den 1. juli 2022 stillingen som CFO i Scandlines og vil indgå i direktionen i rederiet med reference til CEO Carsten Nørland.

 

Jesper Mikkelsen Heilbuth overtager som Chief Financial Officer (CFO) for Scandlines ansvaret for koncernens samlede funktioner inden for Finance, Treasury, IT og Procurement.

 

Jesper er 45 år og har siden 2020 været Group CFO og medlem af direktionen for den internationale fødevarevirksomhed A. Espersen A/S.

Han er uddannet statsautoriseret revisor og startede sin karriere i revisions- og rådgivningsvirksomheden KPMG, hvorefter han i 10 år var Vice President, Head of Group Finance & Tax i rederi- og logistikvirksomheden DFDS.

 

- Jeg er glad for at kunne byde Jesper velkommen til Scandlines og til direktionen. Han kommer med stærke erfaringer inden for færgedrift, transportbranchen og fødevarer – erfaringer som vi absolut kan drage nytte af i Scandlines. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger CEO Carsten Nørland.

Jesper Mikkelsen Heilbuth afløser Per Johannesen Madsen, der i februar 2022 meddelte, at han efter ti år som CFO havde besluttet at forlade rederiet.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke