Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scandlines’ CFO går fra borde

Søgeord:

15. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Færgerederiet skal finde en afløser inden udgangen af august.

 

Scandlines’ CFO Per Johannesen Madsen har besluttet at forlade rederiet og fratræder sin stilling senest med udgangen af august 2022.

 

Per Johannesen Madsen har været CFO og en del af Scandlines’ direktion siden 2012. Som øverste ansvarlig for den overordnede økonomiske ledelse og regnskabsaflæggelse i gruppen har han stået i spidsen for en række afdelinger og projekter – herunder salget af Scandlines som virksomhed og af ruten Helsingør-Helsingborg. Nu er tiden kommet til at fortsætte rejsen uden for Scandlines.

 

- Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Pers beslutning om at forlade Scandlines,” udtaler bestyrelsesformand, Vagn Sørensen. ”Per har leveret fremragende resultater for Scandlines, og han har både strategisk og i den daglige og økonomiske ledelse bidraget betydeligt til at bringe Scandlines til vores nuværende position. Jeg vil gerne takke Per for tiden, vi har haft sammen i Scandlines, og ønske ham god vind i hans fremtidige karriere.

Per Johannesen Madsen fortsætter foreløbig sit arbejde for Scandlines, hvor han også vil bidrage til at sikre en smidig overgang, når der er fundet en ny CFO. Han fratræder senest med udgangen af august sin stilling.

 

- Jeg har haft næsten ti fantastiske år i Scandlines, hvor jeg har værdsat samarbejdet med vores dedikerede medarbejdere og brede lederteam – jeg er stolt af de flotte resultater, vi har skabt sammen. Det har været både lærerigt, inspirerende og udviklende, siger CFO Per Johannesen Madsen.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk