Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania åbner køreskole i Ishøj

Søgeord:

8. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

144 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mulighed for at tage chaufføruddannelse direkte hos en lastbilleverandør.

 

Scania Danmark åbner nu køreskole i Ishøj. Når selskabet til august åbner dørene for kurser på sin nye køreskole, får fremtidige lastbilchauffører for første gang i Danmark mulighed for at tage en lastbilchaufføruddannelse direkte hos en lastbilleverandør.

 

- Vi ved, at efterspørgslen på dygtige lastbilchauffører er stor. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde en lastbilchaufføruddannelse, der lever op til branchens krav, og sikrer, at aspiranter fra jobstart kan minimere brændstofforbrug og kører defensivt og sikkert, siger leder for Scania Driver Academy, Erling Petersen og fortsætter:

 

- Vi fokuserer altid på at gøre undervisningen så brancherelevant og tidssvarende som muligt. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os at uddanne lastbilchauffører, der fra start af har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i transportbranchen. Det har i den forbindelse været vigtigt for os at få samlet et stærkt lærerteam, der alle har erfaringer fra hvervet som lastbilchauffør, som de kan dele ud af.

Undervisningens kvalitet såvel som tryghed i undervisningen har været af højeste prioritet for Scania, og man har derfor besluttet at køreskoleholdene maks. må bestå af 16 kursister, og at kursisterne skal følges ad i alle kursets seks uger. På den måde har Scanias undervisere mulighed for at hjælpe hver enkelt kursist samtidig med, at kursisterne fra dag ét bliver den del af et netværk, der kan støtte og sparre med hinanden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com